EşsizForum.Com | Türkiye'nin Eşi Benzeri Olmayan Forum'u =) - Eğlence Muhabbet Aşk Komedi Msn Herşey Bu Forumda

Tam Görünüm: KaRıŞıK NiCkLeR ~
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
мυтℓυℓυк öηüη∂є αякαη∂α уα ∂α уαηıη∂α∂ıя öηüη∂єуѕє кσş уєтιş αякαη∂αуѕα ∂υя уєтιşѕιη уαηıη∂αуѕα ιzιη νєя ѕєηιηℓє gєℓѕιη çüηкü ѕєη мυтℓυℓυgα ∂єgєяѕιη

Aşkın terkettiği, hayalet bir kentin çıkmaz sokağında umutsuz ve yapayalnız gördüğün şu Serseri.!

мα∂єм αуяıℓığα нüкüм gιумιş вυ уüяєк ; σ zαмαη öℓмєк ιçιη уαşαмαк gєяєк !!

Biz o sizin bildiğiniz tipler gibi her gördüğümüze aşık olmayız.. Eğer aşık olursak, ölene dek unutmayız!

кαℓ∂ıяıмℓαяı üzєяιмιzє уσяgαη gιвι çєктιк.. вιzє вιя α∂ıм gєℓєηє вιz ση α∂ıм gιттιк..σкѕιנєηιмιz ѕιgαяα мιηєяαℓιмιz уαναη єкмєк.. кσℓαумı вυ ∂üηуα∂α ѕєяѕєяι ∂αмgαѕı уємєк.. кσℓαумı вє güzєℓιм ѕєνιℓмє∂єη ѕєνмєк..!

Dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim!

Elbet birgün herkese sıra gelecek.

ηι¢£ ∂£ℓιкαηℓıℓαя g0я∂üк кσℓυη∂α кız ¢єßιη∂£ £мαη£т αякαѕıη∂α ѕüяü.. яα¢σηυ кαнρєℓιк уüяüуüşü ѕαнтєℓιк , кαℓßι ναя уüяєğι уσк.

Büyük sevdaların adamıyım.. Seversem destan, kızarsam katliam olur!

Yalnızlığa en muhtaç olduğum zaman bile, kalbimin bir köşesinde ben hep seni sakladım.!

AqLamak qeLdi içimDen, eSki qünLer qeLdi akLima,Hani söz vermiStik Birbirimize? Sende mi? Ben Senin oLacaktm...

• beni sevıyoRsan beLLi etmeLisn.. SeviyRm demekLe ınanmam bLiRsın.. ya bRascık daha icRaat qöSteR.. yada kapı oRda bıdaha qeLme boŞweRR.. /

beni öyLe sev qi LeyLa'yLa Mecnun $a$ırsın /

• нιç вιяşєу ѕєηι кαувєтмєктєη кσяктυğυм к∂я кσякυтмα∂ı вєηι / cim-cime14

• ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй ödεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм! / coLorLifee

• dşRsm tutaRmıSn eLmi.. ağLasm siLermiSin göslermı.. tkrar sevRmısın esKıSı qibi.. / 1zм1я_qûѕ3Lι

• sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм /

• yine qözLeRim doLuyoR anLam$ız yeRe.. qaLiba ösLedim $eNi! /

• Kimi zaman gülüp geçtiğin, kimi zaman batıp gittiğin sokakların çatısı yok. /

вuηdaη Sσηяa ηє кiмSєγi тaкaяıм ηє dє ćaηıмı Sıкaяıм кєγFiмє вaqaя haγaтıмı γaşaяıм

ßén ßu dünyada kmséyi Sévmiyorum Sévincé né olacak ki nasıl olsa oda gidécék aynı gidénlér gibi

HaYaT qüzel insanlar qüzel cevre qüzel ya bu qüzellikler içinde ben bilmiyorum yaşamayı yada bu qüzellikler beni

seni sevmek ölümdü benim için çünkü sana seni sevdiğim gün öleceğim demiştim işte o gün geldi meleğim seni çok sevdim ama artık ben buralardan gittim

Al herseyini yanına yuregine benden ne ates olur ne soba soz veremem yarına bana senden ne koy olur ne de kasaba

ѕσѕуєтєηιη уüкѕєк кαℓ∂ıяıмℓαяıη∂α уєяιмιz σℓмαѕα∂α нєя кαнνє∂є вιя мαѕαмız çσк кız∂α вιя αηıмız нєя кανgα∂α вιя ηαмıмız ναя!!!

keyfe keder alayına gider namımız deil şeklimiz yeter !! xD xP
Güzeller
Teşekkürler...
Referans Adresler