05-23-2009, 11:35 PM
![[Resim: 230520091922107600609_3.jpg]](http://www.yazete.com/pics/news/230520091922107600609_3.jpg)
Ajda, yine yaptı yapacağını! Bu program yıllarca unutulmayacak. şarkılar ve anlattıklarıyla hafızalardan silinmeyecek.
Ajda, Beyaz'a konuk oldu sesi ve güzelliğiyle yine göz kamaştırdı! Renkli görüntülerin yaşandığı gecede Ajda için hazırlanan sürprizler ise büyük alkış topladı. Beyaz, Ajda'ya olan hayranlığını dile getirirken ağzından kaçırdığı bir itiraf oldukça şaşırttı.
Ajda, Beyaz Show'a çıktı yine kendine hayran bıraktı. Özel yaşamından efsane olmuş şarkılarının hikayelerine, estetiklerinden dünyaya bakış açısına kadar bir çok konuya açık yüreklilikle cevaplar veren süper star, yaklaşık üç saat süren sahne performansıyla da televizyon izleyicisine uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.
AJDA'YA EVLENME TEKLİF EDECEKMİŞ!
Uzun bir aradan sonra ekrandan yaptığı "Ajda bizi diskoya götür" çağrısı dün akşam ses bulan Beyaz'ın keyfi ise yerindeydi. Programla ilgili hazırlıkların, haftalar sürdüğünü söyleyen Beyaz, Ajda'yı ikna etmek için davet ettiği akşam yemeğinde, neredeyse evlenme teklif edeceğinin imasında bulundu. Ajda ise o anı Beyaz'dan anlatmasını istedi.
İnternethaber'de yer alan habere göre işte Beyaz'ın canlı yayındaki o ilginç sözleri;
Arkadaşlar düşünün giyinmişim grand tuvalet. Ajda Hanım'ı programa davet etmek, ikna etmek için. Deniz kenarında bir masa, masanın üstünde mumlar, çiçekler, ben ve Ajda Hanım. Programa çağırmak için gittiğim bu güzel kadına, az daha şey diyordum. Bundan sonraki hiçbir programa katılmak yok. Bundan sonra evinin kadını olacaksın. Az daha oraya gidiyordu yani! Allah muhafaza son anda yani!..
BEYAZ'IN EVİNDE KÖPEK ESPRİSİ
Bu arada Ajda'yı, evinde misafir ettiği geceyi de anlatan Beyaz, unutamadığı bir anı anlatırken stüdyodaki konukları ve Ajda'yı kahkahalara boğdu.
Beyaz: Gerçekten de feci bir durum. İnsan o kadar alıngan oluyor ki... Benim evde otururken, bu anektodu anlatmam lazım.
Ajda: Anlat...
Beyaz: Benim evde otururken, bahçede bir yer var orada oturuyoruz. Kalabalığımız ama bir ara bana dönüp, "ay ne şekersin sen" dedi. Estağfirullah falan dedim ama meğer benim arkada köpek duruyormuş!... Çok canımın yandığı günlerden birisidir yani.
Ajda: Sadece öyle demedim ki... Sen ne şeker şeysin öyle, yerim senin yüzünü. Sen dedin ki, hemen kulakları dikip. Böyle celallendim falan. Sonra sana değil köpeğe dedim.
Beyaz: Biz o gün o köpeği dışarı attık zaten. Evet bir daha da gelmeyecek zaten.diye konuştu.